Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag waarop bij voorkeur anonieme geliefden elkaar een teken van hun liefde geven. Rode rozen staan symbool voor ware liefde. Maar wat is dan ware liefde? Is het de liefde van een man voor een vrouw, van twee mensen voor elkaar? Is ware liefde ook de liefde van een ouder voor een kind? Van mensen die iets waarvan ze houden delen? Liefde voor de natuur, voor eten en drinken, voor werken van kunst. Wat is liefde?

Liefde is ongrijpbaar. Liefde is prachtig en krachtig. Liefde verbindt. Liefde is ook het antwoord op alle vragen die het leven je stelt.

Een daad uit liefde verricht geeft de gever en de ontvanger een fijn gevoel. Een roos geschonken aan een geliefde, verrast de geliefde en verwarmt het hart van de gever.

De Liefdesexpert gaat over verschillende vormen van liefde, voor geliefden, voor ouders en kinderen, maar ook voor vrienden en vriendinnen en voor de natuur. De Liefdesexpert dingt mee naar de publieksprijs van Boekgoud in de categorie Biografieën. Verricht ook een daad van anonieme liefde en stem vóór 28 februari 2023 via boekgoud.nl op De Liefdesexpert!

Deze auteur is dankbaar voor iedere anonieme stem!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Valentijnsdag

Boekenweek!

De ommuurde tuin

Valentijnsdag

Een doel is een droom met een deadline!

De donkere dagen voor Kerst