De eerste recensie!

Als auteur wil je graag dat jouw boek, jouw kindje, door iedereen gewaardeerd wordt. Een boek schrijven is geen eenvoudige activiteit. Het kost tijd, bloed, zweet en tranen. Vervolgens is het een uitdaging om een uitgever te vinden die bereid is jouw boek daadwerkelijk het levenslicht te laten zien. Gelukkig wilde Boekscout mijn boek het levenslicht laten zien. Het vormgeven van het boek, in samenwerking met Boekscout en mijn dochter, was een feestje. De presentatie van mijn boek aan intimi was ook een feestje.

De promotie van het boek is de volgende uitdaging. Sinds het verschijnen van mijn boek in mei van dit jaar (2022), hebben er artikeltjes gestaan in het plaatselijke weekblad, het regionale dagblad en op de website van de specialisatievereniging voor familierechtadvocaten. Onlangs was daar de eerste recensie van het boek door Boekrecensieblog, Scheidingsperikelen van een liefdesexpert. Het is natuurlijk altijd spannend wat een recensent van mijn boek vindt. Gelukkig was de recensie positief en had de recensente mijn bedoeling met het boek; inzicht geven in de gevolgen van een scheiding en hoe lang dat doorwerkt, goed begrepen. Ze schreef:

Als je zelf te maken hebt met een echtscheiding, of als vrienden, familie of bekenden ermee te maken hebben, dan is ‘De Liefdesexpert’ een boek dat je zeker moet lezen. Astrid observeert en beschrijft, houdt veel bij zichzelf en gaat niet met een vinger wijzen naar wie schuldig is. Ze laat zien dat niet alles altijd makkelijk is, maar dat ook met alle hobbels die er zijn ze wel vooruit komt. Het geeft ook inzicht in hoe lang een scheiding doorwerkt en waarin je dit allemaal merkt.

Het spreekt voor zich dat ik blij ben met deze recensie van Boekrecensieblog en dat ik hoop dat het de verkoop van mijn boek een stimulans geeft.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


De eerste recensie!

Boekenweek!

De ommuurde tuin

Valentijnsdag

Een doel is een droom met een deadline!

De donkere dagen voor Kerst