Geïllustreerde emoties

Aan mijn dochter heb ik gevraagd om zowel de cover van mijn boek als de illustraties in het boek vorm te geven. Ze heeft dit op werkelijk prachtige wijze gedaan. Dat was haar, gelet op haar opleiding aan Sint Lucas in Boxtel, ook wel toevertrouwd. Zelf vind ik het vooral heel bijzonder om samen met mijn dochter mijn droom te verwezenlijken. Het verwezenlijken van van mijn droom maakt dat mijn droom een doel is geworden. Een doel is namelijk een droom met een deadline. De deadline is 13 mei 2022!

Op de cover van mijn boek staat behalve mijn naam en de titel van het boek een logo, een hart met de letter w erin. Dit logo komt ook in het boek veelvuldig voor. Het logo hoort bij mij, het is 'mijn' hart. De achtergrond van de cover is een wolkenlucht met het roze van de ondergaande zon. De cover geeft naar mijn mening in één beeld de inhoud van het boek weer.

De illustraties in het boek geven mijn emoties weer, van het verdriet, via bang en boos naar blij. Van een gebroken hart, via een startschot, een emotionele reis en een bespiegeling naar een geheeld hart vol liefde. Hopelijk vinden jullie de cover en illustraties net zo mooi als ik!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Geïllustreerde emoties

Boekenweek!

De ommuurde tuin

Valentijnsdag

Een doel is een droom met een deadline!

De donkere dagen voor Kerst